Det knatar på neråt nu…3:an är nådd!! Fortsatt uppgång av grova han o honfiskar. Tyvärr så ser man inte så mycket av leken….men det blir bättre o bättre.74 var årtalet då bilden togs, en ensam al sträcker ut sig över vadet.Alen klänger sig envist kvar i strandbrinken, men tidens tand har gått hårt åt den….men den står där!!Förr liksom nu så syssla vi med fiskevård och underhåll av lekbottnarna, bilden tagen 1974. vi befinner oss lite nedströms vadet på södra sidan.Samma bild i dagsläge, taget från gamla koncentratorn. “Smörhålen” i bildens vänsterkant, Bertils bänk finner vi i bildens mitt bakom alen.Fångade in Bell när han sträckte lina året 1976 vid gamla koncentratorn nu “Smörhålan”. “Vadet” ligger ett 40 tals meter längre upp. Det var allt från då och nutid för idag…ny dag imorgon att se fram emot. En månad o en liten knippe dagar kvar tills man böjer spö igen…det tar på höstdagarna!!

Några av de flugmönster vi blötte på 70 Talet. de funka bra på den tiden. Tror inte att de legat av sig nämnvärt utan drar säker en och annan örings uppmärksamhet till sig. Tryck undan lite flugor i asken så att ni kan få ner dessa också.

Ha de gott i stugorna…vi hörs /Ronnie.