Diger Öring-hane söker lekpartner, 110 cm tyngd att briljera med!!“Gamla lekplatsen” kunde visa upp 3 lekbäddar som höll på att färdigställas, såg fisk som gled undan när jag kom…så visst finns de där!!Köpingemölla sträckan var det värre med lekbestyren, visst hade de börjat rensa upp på lekbäddarna men det verkade inte som de var riktigt mogna ännu. Fisk drog sig försiktigt bort från groparna när man närmade sig.Troligtvis så var det bara honorna som var aktiva på lekbäddarna, hanfiskarna stod på säkert avstånd o betraktade arbetet som vanligt. Vid “Dubbelbroarna” växte lekbädden betydligt. Fiskar mellan 2-3 kilo kryssade nervöst över området…lättskrämda som bara den. Men nu verkar det som de var lite på “G” ändå, men den där riktiga aktiviteten på lekområdena har inte satt igång ännu.

Vi får se vad helgen har att erbjuda, synd bara att kylan gör en blixtvisit på 3-4 dagar igen nu till helgen…men sen då???2,5 på “Pegeln” vid räknaren….på rätt väg nu!!

Ha de gott i stugorna..vi hörs/Ronnie