Rota bland gamla bilder så dök denna upp. Puckellaxen fångades i början på 70-talet uppe vid bubbelbroarna. Första och kanske enda puckellaxen som fångats eller kommer att fångas i Nybroån. 2016 passerade en lax modell mindre räknaren.Lite fler flugor från 70-talets fiske, inga skönheter precis men de fångade fisk. Ligger inte så långt från dagens Magnusfluga.Tillbaka till nutid, dagens markering på “Pegeln” på lite under 2:an…bättre o bättre med tanke på att se leken.Mera aktivitet vid “Dubbelbroarna” nu, ett betydligt större område hade iordningsställt. Skulle tro att där är mer än ett lekpar på gång, såg en större fisk lämna platsen när jag dök upp vid bron. Hoppas att de fått igång lek-hormonerna på allvar nu. Oxå blev det lite kyligare på nätterna igen….Typiskt!!!

Ha de gott i stugorna…vi hörs/Ronnie.