Bengt Öste en känd tv-profil o nyhetsankare i rapport. Gästade flitigt Nybroån under ett antal år till premiärfisket.Vy ner mot “Östes Håla” där många öringar möte sin värdiga motståndare. De sista åren fiska han nästan bara på den nedre biten av ån….nära till ärtsoppan kanske??Det var inte bara snack, en o annan fisk kunde han stoltsera med….och så förstås pipan den fanns där hela tiden!!Här tillsammans med Landshövding Bertil Göransson nere vid fiskevillan..på 70 talet!!All den fisk som drogs upp på premiärdagen….35 till antalet. Det var andra tider då var det fisk som räknades , nu är det blänkare som gäller!!

Lite nostalgi igen…….

På lekfronten i ån inget nytt, fortfarande den här förbaskade väntan på att sätta igång med bestyren. En o annan fisk passerar genom räknaren igen, från att ha varit ebb i räkningen ett par dagar…alltid nån som är ute i sista minuten!!

Ha de gott i stugorna…vi hörs /Ronnie