Då är det dags att ta fram spadarna igen o öppna upp mynningen, innan det stiger som förra gången. Finns alltid nått att syssla med längs med ån. Leken verkar ha avstannat…en jädrans massa timeout där!! Fisk uppehåller sig kring lekgroparna, men arbetsmoralen är väldigt låg. Det blir mest att de glider över gropen i maklig takt när de ändrar till en bättre position ….för vad?? Hade en temp på -7 grader natten som gick….kallt s.tan!! Badtemperaturen ligger nu på 2,9 grader så man förstår sävligheten bland honorna.

Vi andra får se över våra lager av flugor o tillbehör, så varför inte ett nytt mönster till flugasken. Inget märkvärdigt, guldtinsel till kroppen o så ribbar över kroppen med ett guldfasanhackle, följer efter med en guldribbing som låser hacklet på plats….färdigt!! Då tar vi ledigt för idag!!Ettan … mer eller mindre, på “Pegeln”!!

Ha de gott…vi hörs/Ronnie