Mynningen -utloppet, såg betydligt bättre ut från en annan vinkel när man kom bort från fiskevillan. Visst drog den bort österut ett tiotal meter, lite grund men bred så någon omöjlighet att komma upp i ån föreligger inte,…..det fixar dom!!Efter att vi strosat omkring nere vid sanddynerna i den hårda västanvinden sökte vi upp ett parti av ån som låg mer i lä. Nya golfbro-sträckan verkade stämma med vad vi var ute efter så vi kolla in de nysatta plantorna…allt väl på den fronten!!“Lernacken” nedströms till alen i kurvan, lugnt o fint….lite för lugnt!!“Gamla lekplatsen” 7 pyttesmå lekgropar har de lyckats åstadkomma..suveränt!! Nu har vi en vattentemp på 4,5 grader…….sätt igång o lek nu!! Inte skymten av fisk på den annars så omtyckta “Gamla lekplatsen”, inte förrän man kom upp på nästa sträcka kilade en fiskstjärt bort från bädden…alltid nått!!En blick på “Pegeln”, det enda normala på sträckan, visade en vattennivå på lite under 1:an….inga förändringar där inte!! Fisken på bro-lekplatsen drog sig undan när vi kikade fram över räckkanten, så visst finns det ett strimma av hopp…det är långt ifrån kört. Övre sträckan, “Cherraton” har inte bjudit på samma intensitet som fjolårets lek, vi lägger all uppmärksamhet framöver på det partiet….De har ju bara precis börjat att flytta grus där uppe, mycket kvar att göra de kommande dagarna.

Ha de gott i stugorna…vi hörs/Ronnie